Wat doet The Prize Consultancy?

-> Eigenlijk zijn de "nieuwe digitale media" niets nieuws. Wat nieuw is is de manier waarop de technologie wordt toegepast. Ook nieuw is dat die technologie steeds toegankelijker wordt, en zijn intrede doet tot in de huiskamers. The Prize Consultancy helpt bij het toepassen van die technologie in praktische situaties.
-> The Prize Consultancy opereert tussen de pure technici en de gebruiker. Dat kan een nieuwe gebruiker zijn, of een ervaren gebruiker die niet gestoord wil of kan worden met allerlei organisatorische of technische kwesties. Als gebruiker wilt u een werkend systeem, en doorgaan met uw gewone werk.
-> The Prize Consultancy bestaat sinds 1993, en heeft vooral (Europese) lokale overheden, verenigingen, organisaties zonder winstoogmerk, federaties, pressie-groepen, politieke partijen als klant. Met andere woorden, organisaties waar het vooral gaat om kwaliteitsverhoging en kostenverlaging. Eveneens bij Hoogovens, Océ, Unilever, FIAT, Péchiney, Daimler-Benz, Hoechst, etc. heeft The Prize Consultancy installaties en cursussen verzorgd.
-> Vrijwel alle diensten kunnen worden geleverd in Nederlands, Engels, Frans en Duits. Meer talen op aanvraag. Meertaligheid is een van onze specialiteiten.
-> Klik hier voor een lijst van enkele projecten waarbij The Prize Consultancy betrokken is (geweest).
-> Sinds maart 1996 is The Prize Consultancy Internet Service Provider. Sinds juli 2000 is dat vooral gericht op ondersteuning van (Europese) projecten. Voor het midden en kleinbedrijf (MKB) hebben we een platform opgezet dat we "In z'n Vijf" hebben gedoopt. In de Vijfde Versnelling over de Elektronische Snelweg. We ontwikkelen verder onze eigen software.

Tenzij anders overeengekomen zijn op alle diensten de Algemene Leveringsvoorwaarden van ICT~Office (Branchevereniging van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven) van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Midden-Nederland onder nummer 30174840.

Verdwaald in een frame?Bijgewerkt: 5 april 2007

(c) by The Prize Consultancy